QGIS.DK | QGIS udviklermøde på Madeira (februar 2018) og Zanzibar (august 2018)
1265
post-template-default,single,single-post,postid-1265,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
9

QGIS udviklermøde på Madeira (februar 2018) og Zanzibar (august 2018)

Kombinér arbejde og et fridage – tag med til hackfest/udviklermøde.

Februar (d. 21-25): Udviklermøde på Madeira

August: Udviklermøde på Zanzibar.

Vi du være med hvor det sker – har du i forbindelse med et projekt brug for at vende det med et par udviklere og vil du deltage i arbejdet med QGIS  – så er en hackfest muligheden.

Lige nu knokles der for at få alt på plads i forbindelse med udgivelse af version 3.0. og der er brug for flere som kan være et del af dette arbejde. Så på de kommende møder vil vi også gerne invitere flere til at deltage. Der er også brug for andet end at udvikle med kodning af programmet. Der skal skrives hjælpetekster, rapporteres og valideres fejlrapporter, udvikles tests osv osv.

Hvad skal man kunne ?

Man skal selvfølgelig have et godt kendskab til anvendelsen af programmet. Og så lysten til at deltage i frivilligt arbejde.

Hvordan kan man komme i gang med arbejdet ?

Denne gang vil der være vejledning fra udviklerne. Man tilmelder sig og får vejledning af en mentor, så er man i gang. Og vi behøver virkelig hjælp til alt det der binder programmet sammen.

Hvad får jeg ud af dette ?

Du er med hvor tingene sker. Har du en god idé til programmet, er du udvikler som gerne vil være med eller har du idéer til nye features, så er dette muligheden. Du får direkte kontakt medudviklerteamet.

Du tager også dit arbejde med og arbejder på det. Og så kan du måske også tage et par fridage i varmen.

Der er denne gang allerede 3 danskere som har meldt deres ankomst, så du vil ikke være alene.

Hvordan foregår det praktiske?

Man tilmelder sig her (link).

Økonomi

Man betaler selv turen og opholdet – der er forhandlet priser på 58 Euro for enkelt og 63 Euro for dobbeltværelse på hotellet.

Sponsorer søges

Vi søger også sponsorer. Så vil du være med til at sponsorere vores internationale arrangement, så skriv til lfi@ign.ku.dk

Hackfest er arbejde. Hvert år mødes udviklerne af QGIS for at samarbejde og planlægge det videre arbejde med programmet. Der er 2 store internationale samlinger og et par mindre lokale rundt i verden.

Ved de internationale møder er der som regel 30-40 personer som samles i 3-4 dage hen over en weekend. De fleste kommer fra Europa.

Sidste møde var i Nødebo. Der var også familie med, som så benyttede lejligheden til at holde ferie. Ved måltiderne og om aftenen kunne familien så være sammen.