Side 1 af 1

Manglende toolbar

: fre 18. mar 2016 08:25
af Danny Morck
Det sker af og til at et af mine toolbars er væk og denne gang er det min seletions-toolbar. Tidligere hentede jeg det vha python console noget i dur med: qgis.utils.iface.actionSelect(). Det synes ikke rigtig at slå igennem. Ellers står den på reset. Nogen der har et godt hint?

Re: Manglende toolbar  Topic is solved

: tirs 22. mar 2016 12:02
af Lene Fischer
Tør næsten ikke spørge dig om du har prøvet: View>Toolbars>Navigation Toolbar ..... 8-)

Re: Manglende toolbar

: ons 23. mar 2016 23:08
af Danny Morck
Tsk tsk Lene. Ja jeg har da :-)