WFS fra Mastedatabasen

fehe@furesoe.dk

WFS fra Mastedatabasen

Post by fehe@furesoe.dk »

Hej alle,

Er der nogen som ved hvordan man sætter en WFS op i QGIS fra Mastedatabasen?

https://www.mastedatabasen.dk/Viskort/C ... pp=mastedb

User avatar
Danny Morck
Site Admin
Posts: 97
Joined: Mon 29. Feb 2016 22:35
Location: Herlev
Contact:

Re: WFS fra Mastedatabasen

Post by Danny Morck »

Hej

Vil du have et engangsudstræk eller en fast opkobling (som du nævner selv nævner WFS)? Som jeg kan se ud fra linket kan du ikke koble op på WMS eller WFS. Det er dog muligt at lave et specifikt udtræk vha. geojson. I så fald skal der sættes et kriterie på postnummer, som eksempelvis i Furesø. Det kan jeg hurtigt lave og så får du det i et andet format, eks. shp.

Iøvrigt må du venlisgst gerne jævnfør forummets regler sætte navn på din bruger. Eventuel rette signatur til under "Profil"

- Danny
Bestyrelsesmedlem
QGIS Brugergruppe Danmark
GIS, IoT & Data, Ballerup Kommune

Felipe Hemmingsen
Posts: 5
Joined: Wed 6. Apr 2016 13:27

Re: WFS fra Mastedatabasen

Post by Felipe Hemmingsen »

Hej Danny,

Vi har brug for en fast opkobling til vores Postgres DB, vha. GC2 så ved du hvordan det skal gøres?

vh.

User avatar
Danny Morck
Site Admin
Posts: 97
Joined: Mon 29. Feb 2016 22:35
Location: Herlev
Contact:

Re: WFS fra Mastedatabasen

Post by Danny Morck »

Desværre, men jeg er sikker på at Mapcentia kan klare det når du siger GC2.
Bestyrelsesmedlem
QGIS Brugergruppe Danmark
GIS, IoT & Data, Ballerup Kommune

Peter
Posts: 16
Joined: Wed 2. Mar 2016 11:29
Location: Odense Kommune

Re: WFS fra Mastedatabasen

Post by Peter »

Jeg har skrevet til Energistyrelsen. De sagde for flere måneder siden at der var noget galt med deres tjenester!

Lars K. Bendtsen har svaret dette i dag: Vi er i samarbejde med vores leverandør ved at finde en løsning på driftsproblemerne. Jeg håber, at vi har udbedret fejlene i løbet af oktober.


Last bumped by Anonymous on Tue 1. Nov 2016 06:10.

Post Reply