Problemer med requests - Ubuntu Topic is solved

Besvar
Brugeravatar
Danny Morck
Site Admin
Indlæg: 97
Tilmeldt: man 29. feb 2016 22:35
Geografisk sted: Herlev
Kontakt:

Problemer med requests - Ubuntu

Indlæg af Danny Morck » lør 26. mar 2016 08:51

Jeg har tidligere sat QGIS Server op på min Ubuntuserver Trusty 14.04 og der var problemer med mapserver-delen som efterfølgende blev fixet. Se her: http://hub.qgis.org/issues/13291
Derefter kørte det ganske fint.

QGIS 2.14 er blevet installeret og nye projekter med tilhørende fcgi-filer er dannet, men den går igen gal på mine requests lig før install af 2.14. Der er læserettigheder og adgang til projektet.
Request på version kører fint: http://xx.xx.xx.xx/cgi-bin/qgis_mapserv ... pabilities, mens request på mine projekter fejler med disse:

Kode: Vælg alt

<ServiceExceptionReport xmlns="http://www.opengis.net/ogc" version="1.3.0">
<ServiceException code="Service configuration error">Service unknown or unsupported</ServiceException>
</ServiceExceptionReport>
og

Kode: Vælg alt

<ServiceExceptionReport xmlns="http://www.opengis.net/ogc" version="1.3.0">
<ServiceException code="WMS configuration error">
There was an error reading the project file or the SLD configuration
</ServiceException>
</ServiceExceptionReport>
Nogen der har sat det op og oplevet det samme?
0 x
Bestyrelsesmedlem
QGIS Brugergruppe Danmark
GIS, IoT & Data, Ballerup Kommune

Brugeravatar
Danny Morck
Site Admin
Indlæg: 97
Tilmeldt: man 29. feb 2016 22:35
Geografisk sted: Herlev
Kontakt:

Re: Problemer med requests - Ubuntu  Topic is solved

Indlæg af Danny Morck » tirs 29. mar 2016 12:21

Update: Virker hvis projektet oprettes under stien til cgi-bin-mappen.
0 x
Bestyrelsesmedlem
QGIS Brugergruppe Danmark
GIS, IoT & Data, Ballerup Kommune

Besvar

Social Media