QGIS.DK | Hvor kan du finde information om QGIS?
889
post-template-default,single,single-post,postid-889,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Hvor kan du finde information om QGIS?

Af Bestyrelsen, August 2016

QGIS nyhedsbrev

Hold dig opdateret på QGIS-fronten med nyhedsbrev fra QGIS Brugergruppe Danmark. Nyhedsbrevet udsendes et par gange om året og handler om QGIS-arrangementer, brugerhistorier, inspiration til hvordan QGIS kan bruges, gode plug-ins og meget mere. Tilmeld dig på forsiden.

QGIS Brugergruppen på de sociale medier

QGIS Brugergruppen har en gruppe på Facebook og LinkedIn, hvor folk deler information om QGIS.

Yammer

Yammer findes en dansk gruppe, hvor der deles information om QGIS. For at blive medlem af yammer-gruppen er det nødvendigt at man får en invitation til gruppen. Alle som er medlemmer af Yammer-gruppen kan invitere nye til at blive medlem, så måske kan en af dine QGIS-venner hjælpe dig med en invitation? Ellers så skriv til bestyrelsen så vil vi forsøge at hjælpe. Vi vil dog opfodre til at I bruger QGIS Brugergruppens Forum til at stille spørgsmål, da dette er åbent for andre og det er lettere at finde ældre opslag.