QGIS.DK | QGIS 3.0 Der er brug for din hjælp
1089
post-template-default,single,single-post,postid-1089,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

QGIS 3.0 Der er brug for din hjælp

QGIS 3.0 skulle gerne være klar til næste år. Det er ikke bare for at få nye funktioner, men fordi underliggende biblioteker som anvendes i QGIS ikke længere supporteres. Derfor konkles der i døgndrift for at få hele platformen klar til dette store skift.
Du kan hjælpe med dette arbejde ved at købe en funktion i den nye version – feks forbedring af Print Composeren eller QGIS server funktionalitet for at kunne skifte til version 3.0.
Der er 3 måder at støtte arbejdet:
  • Man kan som virksomhed købe funktioner som ovenstående eksempler ved at rette henvendelse til Andreas Neumann finance@qgis.org
  • Man kan blive sponsor. QGIS brugergruppe har i år valgt at blive Bronce sponsor med 500 Euro.
  • Man kan foretage en donation med et valgfrit beløb

 

Som brugere har vi dagligt adgang til et fantastisk program, som udarbejdes og vedligeholdes af en masse mennesker over hele verden. Budgettet er ufatteligt lille, så selv små beløb kan være en hjælp.
Hvad med at samle ind – som ved fødselsdag, barsel og jubilæum. Send beløbet – stort eller lille – vel er dette ikke Giro 413 😉 du får ikke en hilsen i radioen, men et fantastisk arbejdsredskab.
Læs også Tim Sutton´s blogindlæg