QGIS.DK | Er du studerende og interesseret i GIS og Geodata?
1655
post-template-default,single,single-post,postid-1655,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
9

Er du studerende og interesseret i GIS og Geodata?

Den danske QGIS Brugergruppe vil gerne sende to studerende afsted til den store årlige internationale open source konference, FOSS4G, i Bukarest fra d. 27/8 til 30/8. FOSS4G giver et unikt indblik i hvad der rører sig inden for GIS, geodata og nye trends. Læs mere om FOSS4G her: https://2019.foss4g.org/.

Brugergruppen betaler for deltagelse i konference, overnatning og transport til og fra Bukarest.  Lyder det spændende, så send en ansøgning til , hvor du beskriver hvorfor du gerne vil med og hvad du håber på at få ud af konferencen, samt et forslag til hvordan du gerne vil dele dine oplevelser fra konferencen. Deadline er d. 24. maj 2019 kl. 12.00.

Læs Runes beretning fra FOSS4G i Boston i 2017