Filterfunktion i tegnforklaring og lagpanel
607
post-template-default,single,single-post,postid-607,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Filterfunktion i tegnforklaring og lagpanel

Af Lene Fischer, 14.februar 2015

Et irritament når jeg læser kort, er at der ofte ikke er overensstemmelse mellem tegnforklaring og hvad der faktisk vises på kortet. Det kan skyldes at der er farvelagt for et helt lag, men der er zoomet ind på en enkelt område. Det er der en løsning på: Filter. Denne funktion virker både i ‘Layers’ og i ‘Print Composer’.

filter

I denne video kan du se hvorledes funktionen anvendes.