Bliv medlem
19
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Medlemskab af QGIS Brugergruppe Danmark

Alle med interesse for QGIS kan optages som medlemmer i foreningen. Medlemskab giver adgang til årlige brugergruppemøder, samt andre arrangementer mod en eventuel fastsat betaling for det pågældende arrangement.

 

Medlemsskabstyper og kontingent

Der findes tre typer af medlemskaber:

  • Personligt medlemskab
  • Personligt medlemskab for studerende, pensionister eller arbejdssøgende
  • Medlemskab for firmaer og organisationer

 

Medlemsskabet følger regnskabsåret. Kontingentet fastsættes på generalforsamling hvert år. Alle medlemsskabstyper har samme rettigheder, herunder til at deltage i kurser og arrangementer i foreningens regi. Et firma- eller organisationsmedlemskab giver desuden et ubegrænset antal ansatte i firmaet eller organisationen ret til at deltage i foreningens kurser og arrangementer. Har du spørgsmål til indmeldelse og medlemsskab, så skriv til bestyrelsen.

 

Udmeldelse

Udmeldelse af foreningen sker ved skriftligt meddelelse til foreningens bestyrelse. Mail kan sendes til kasserer@qgis.dk. Medlemmets kontingent tilbagebetales ikke ved udtrædelse.

 

Tilmeld dig selv og dine kollegaer til QGIS nyhedsbrev

Et par gange om året udsender QGIS Brugergruppe et nyhedsbrev. Indtast emails på personer der skal tilmeldes nyhedsbrevet. Disse personer modtager en email hvor de skal konfimere at de ønsker at modtage nyhedsmails fra QGIS Brugergruppen. Læs de tidligere nyhedsmails.

 

* = Obligatorisk felt

Tilmelding til QGIS Brugergruppe Danmark

Husk også at tilmelde dig selv og eventuelle kollegaer til brugergruppens nyhedsbrev.