Stiftelse af QGIS Brugergruppe Danmark
497
post-template-default,single,single-post,postid-497,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
9

Stiftelse af QGIS Brugergruppe Danmark

Torsdag den 24. september blev der afholdt brugermøde og stiftende generalforsamling i  Phønix-Fremtidens Hus i Odense. Vi er nu en forening med vedtægter og bestyrelse – nu skal du bare indmeldes som medlem. 80 deltagere var mødt op for at høre spændende indlæg fra Poul-Henning Kamp – blogger og OpenSource nørd, Arnulf Christl grundlægger af OSGeo og en række danske brugere og udviklere. Der blev udvekslet viden og idéer, ikke bare ved præsentationerne, men også rundt i salen. Efter runden med præsentationer blev der afholdt stiftende generalforsamling, hvor vedtægterne blev behandlet, redigeret og vedtaget. Der blev valgt en bestyrelse med 7 medlemmer og 2 suppleanter:

  • Formand Jacob Arpe, Kalundborg Kommune
  • Næstformand Morten Kias, Naturstyrelsen
  • Sekretær Danny Morck, Egedal Kommune
  • Kasserer Peter Jørgensen, Odense Kommune
  • Medlem Mie Winstrup, NIRAS
  • Medlem Michael Riis Trampedach, COWI
  • Medlem Tom Weber – Geodatastyrelsen
  • Suppleant Lene Fischer, Københavns Universitet
  • Suppleant Andreas Christoffer Lundegaard, M.Sc Geoinformation Science , Jobsøgende

 

Det var en lang og god dag. Nu er det så tid til at melde sig ind i brugergruppen.

DSC03305DSC03312 DSC03311 DSC03308DSC03310  DSC03307