Plugin: Data fra Datafordeleren let tilgængelige i QGIS
1044
post-template-default,single,single-post,postid-1044,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Plugin: Data fra Datafordeleren let tilgængelige i QGIS

Af Mie Winstrup, Septima
Nyt plugin fra Septima gør data fra Datafordeleren let tilgængelige i QGIS
Data fra Datafordeleren kan let hentes ind i QGIS med nyt plugin.
Sådan kommer du igang:
1. Hent pluginet fra QGIS’ Plugin Repositor
2. Indtast brugernavn og kodeord til Datafordeler tjenestebruger i Settings-dialogen. Husk at det er tjenestebruger-login til Datafordeleren du skal bruge, dvs. at det er dette brugernavn og kodeord som du skal indtaste i pluginets settingsdialog. Du kan få en tjenestebruger til Datafordeleren ved at logge ind på https://selfservice.datafordeler.dk og oprette en webbruger (hvis du ikke har denne allerede) og herefter en tjenestebruger – husk at vælge at denne skal være aktiv. Læs mere om brugeroprettelse her: http://datafordeler.dk/vejledninger/brugeroprettelse
tjenestebruger_datafordeler2
3. Datafordeler-menu bliver nu tilføjet, hvorfra du kan hente nogle af de tilgængelige services fra Datafordeleren.
Læs mere om nogle af vores andre plugins og QGIS på www.septima.dk/qgis