QGIS 3.34 er blevet ny long term release
3009
post-template-default,single,single-post,postid-3009,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

QGIS 3.34 er blevet ny long term release

Der er to versionstyper af QGIS – ‘Long Term Release’-versionen (‘LTR’) og den nyeste QGIS-version. Hvert år kommer der tre nye versioner med ny funktionalitet, og i løbet af året laves der løbende fejlrettelser til LTR. Således er LTR den mest stabile QGIS-version, men indeholder ikke alle de nye funktioner.

I slutningen af februar bliver QGIS 3.34 den nye LTR. Skal du skifte fra den nuværende LTR (QGIS 3.28) til den nye LTR (QGIS 3.34), så er der således kommet en masse nye funktioner med fra QGIS 3.303.32 og 3.34.

I mit blogindlæg på septima.dk kan du læse et sammendrag af, hvad jeg synes, er virkelige gode tilføjelser i QGIS 3.30, 3.32 og 3.34. Jeg har taget udgangspunkt i den gængse QGIS-bruger, dvs. de ting som jeg tænker er relevante for de fleste. Jeg starter med at gennemgå nogle af nye funktioner, dernæst forbedringer i brugeroplevelsen og til sidst værktøjer til optimering af GIS-arbejdsflow.

Har du ikke tid til at læse alle ændringsbeskrivelserne i changelogs til hver af de tre versioner, så læs dette indlæg og bliv klar til QGIS 3.34!

Læs blogindlægget på septima.dk